Як зберегти твердий сир в домашніх умовах?
Ідеальна температура для зберігання сиру – 0-8°C. Для цього відмінно підходить середня зона холодильника. Також хороший варіант – піддон для зберігання овочів і фруктів. Головне, правильно упакувати сир, щоб захистити від зайвої вологи і сторонніх запахів. Кеш
Як зробити сир з молока в домашніх умовах?
Приготування сиру лише з молока Потрібно налити молоко в каструлю і додати сіль та цукор. Далі довести молоко до кипіння та додати оцет. Варити три – чотири хвилини й постійно помішувати. Далі потрібно процідити суміш через марлю і поставити сир під прес, наприклад п'ятилітрову баклажку з водою.
Що можна зробити щоб сир не був кислим?
Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.
Як зробити твердий сир в домашніх …