Що можна зробити з солодкої картоплі?
Що готують з батату Овоч використовується в солоних та солодких стравах. Батат можна варити та подавати цілим або робити з нього пюре. Його можна запікати в духовці, смажити, готувати на парі, варити, тушкувати. Солодку картоплю можна готувати в запіканках, рататуї або лазаньї, варити в супі, чилі, кокосовому каррі.
Скільки запікати солодку картоплю?
Загорніть солодку картоплю у фольгу і випікайте в розігрітій до 220°C духовці протягом 1 години.
Кому не можна їсти батат?
Кому не можна їсти батат?
- тим, хто страждає на хвороби шлунку, такі як виразка, бо батат може негативно впливати на слизову оболонку;
- батат містить речовини, що за структурою схожі на гормон прогестерон, тому деякі лікарі припускають, що він здатен впливати на гормональний фон у вагітних жінок.
Солодка картопля Батат – 7 рецептів приготування …
Солодка картопля Батат – 7 рецептів приготування. Картопля і батат – це різні родини, але їх об’єднує схожість у зовнішньому вигляді, смакові якості і спосіб вживання. Солодкий картопля …