Як приготувати м’ясо свинини на сковороді?
М'ясо потрібно нарізати шматочками 4-5 см в довжину і 1 см в ширину. Нагріти сковороду, налити олію, викласти свинину і смажити її 7 хвилин. Потім викласти нарізану цибулю, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і продовжувати готувати страву 20 хвилин.
Як смажити свинину щоб була м’яка?
На сильне полум'я помістіть сковороду з олією. Покладіть туди свинину і обсмажуйте її по 5 хвилин з кожного боку. Після цього заберіть сковороду з вогню, накрийте кришкою і дайте м'ясу постояти близько 10 хвилин.
Як замаринувати свинину щоб була м’яка?
Зробити м'яким м'ясо для гуляшу можна за допомогою маринаду. Наріжте м'ясо на порційні шматочки та залиште на ніч в кислому середовищі. Як маринад можна використовувати кефір, майонез, суміш майонезу з гірчицею і лимонним соком. Також можна просто натерти м'ясо оцтом або лимонним соком. Кеш
Тушкована свинина – пошаговий кулінарний рецепт з фото
– Найкраще для гасіння підійде свиняча лопатка. – В якості гарніру до тушкованої свинини добре підійде картопля тушкована капуста. – За 15 хвилин до готовності, ви можете додати до свинини кілька ложок томатної пасти або сметани. – Гасити свинину потрібно обов’язково під …