Вершки Вершки також добре підійдуть замість молока, тільки їх треба розвести водою 1:1.19 бер. 2023 р.
Як правильно розвести сухі вершки?
На 300 грам сухих вершків знадобиться 600 – 700 грам молока, води, кефіру або сметани, які бажано охолодити до 2 – 15 ˚С. Це забезпечить необхідну консистенцію, стійку до розшарування. Для того щоб урізноманітнити крем, суху суміш можна розбавити какао-порошком або використовувати замість води холодну каву.
Як Пастеризувати вершки в домашніх умовах?
Перед збиванням вершки можна пастеризувати: поставити на вогонь прогріватися, але до кипіння не доводити, потім швидко охолодити.
Як зробити вершки з молока в домашніх умовах?
Нагрійте молоко і масло, але не до кипіння. Збийте суміш занурювальним міксером до повної однорідності хвилин 5-8. Охолодіть спочатку до кімнатної температури, а потім поставте в холодильник мінімум на 4 години. Після чого вершки можна збивати, щоб отримати крем для улюблених десертів.
Домашні вершки з молока – рецепти, як смачно приготувати
Інгредієнти незбиране коров’яче молоко. Спосіб приготування 1. Якщо ви купуєте молоко, краще його ще раз процідіть. Перелийте його в чисту суху посуд. Підійде глибока піала. 2. Поставте піалу з молоком на добу в холодильник. 3. Тепер обережно зніміть вершки ложкою …