Моркву помити, почистити, порізати кружальцями або брусочками. Викласти в каструлю, додати масло, цукор, сіль, соду і воду, добре перемішати. Закрити кришкою, довести до кипіння і продовжувати варити на слабкому вогні. Через 30 хвилин варіння, помішувати моркву кожні 10 хвилин.
Як приготувати корейську моркву в домашніх умовах?
Моркву очистити, натерти на спеціальній тертці для корейської моркви, скласти в миску і посипати сіллю, перцем. В якості альтернативи можна використовувати приправу для корейської моркви, але якщо її немає, підійде зазначена суміш. В кінці додати оцтову есенцію, перемішати моркву руками і залишити на 10-15 хвилин. Кеш
Як зробити корейську моркву без приправи?
Спосіб приготування:
- Очистити моркву та натерти її на корейській тертці.
- Натерту моркву посипати цукром, сіллю, червоним, чорним перцем та коріандром.
- Також додати оцет та подрібнений через прес часник. …
- Далі додати гарячу олію та ще раз ретельно все перемішати.
- Поставити морковку в холодильник мінімум на 2-3 години.
Що потрібно для корейської моркви?
Морква по-корейськи: рецепт
- морква – 250 г;
- цукор – 1 ч. л.;
- сіль – 1/3 ч. л.;
- часник – 2-3 зубчики;
- оцет – 1/2 ст. л.
- масло – 20 г
- червоний, чорний перець, коріандр – за смаком.
Як смачно та корисно приготувати моркву: рецепт на сковороді
1. Моркву залити окропом та кип`ятити 2-3 хвилини. 2. Розтопити на пательні масло та оливкову олію. 3. Додати на пательню моркву. Одночасно додати сіль, перець, паприку. Тушкувати на великому вогні. 4. Після того, як морква добре …