Як використовувати портулак?
Його солять, маринують, використовують як апетитну приправу до супів, м'ясних й рибних страв, а також до смаженої картоплі і пюре. Маринований портулак чудово поєднується з м'ясними та рибними стравами та огірками. Кеш
Кому не можна їсти портулак?
Є вона і в портулака. Обережно вживати цю рослину треба людям з високим тиском і схильністю до судом. Обережно – не значить, не їсти зовсім! Просто пробувати обережно — не кілограмами! Кеш
Як боротися з бур Яном портулак?
Ефективними методами знищення портулаку є агротехнічні прийоми, що враховують біологічні особливості бур'яну, серед яких провокаційні поливи, використання чорної плівки, мульчування ґрунту, механічне знищення. Цей спосіб ефективний, коли портулак тільки почав заселення ділянки (зростає окремими кущиками).
Портулак городній — Вікіпедія
Портулак городній — археофіт ірансько-туранського походження. У природних умовах поширений практично всюди і росте як бур’ян в посівах зернових і колосових культур, на городах, у селах, на необроблюваних землях. У культурі портулак вирощують аматори.…