Як вибрати насіння з гарбуза в домашніх умовах

Як правильно зібрати насіння гарбуза?

Збирати насіння гарбуза можна як з повністю, так і не зовсім дозрілих плодів. А от у перестиглих або таких, що довго лежали після збирання, насіння може почати проростати або навіть псуватись. Гарбуз обережно розрізають гострим, не дуже довгим ножем, виймають насіння. Воно повинно бути білим і щільним на дотик.

Як смажити гарбузове насіння в домашніх умовах?

  1. Промийте гарбузове насіння і ретельно їх просушіть паперовими рушниками
  2. Насухо витріть плоску тарілку і викладіть на неї насіння
  3. Якщо хочете, щоб вони поджаривалась рівномірно, викладайте їх тонким шаром
  4. Виставте потужність на максимум, а таймер на 2 хвилини

Кеш

Як правильно сушити гарбузове насіння в домашніх умовах?

Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Також необхідно лишити дверцята причиненими, щоб всередині добре циркулювало повітря. Швидкий метод сушіння може призвести до того, що насіння трохи підсмажиться.

Інструкція, як очистити гарбузове насіння в домашніх умовах: як …

Related Post

Як визначити глибину водиЯк визначити глибину води

Щоб дізнатися глибину залягання води потрібно зняти показник барометра у будь-якій криниці поруч, а потім зняти показник на передбачуваному місці копання криниці. Перерахована в метри різниця в показниках приладу (складена

Як і з чого роблять пластилін: секрети рецепту та основні інгредієнтиЯк і з чого роблять пластилін: секрети рецепту та основні інгредієнти

Пластилін – це популярний ігровий матеріал, який багато хто з нас використовував у дитинстві. Але як і з чого робиться цей еластичний і формозмінний матеріал? Основні інгредієнти, необхідні для виготовлення

Чому троянди опускають голову?Чому троянди опускають голову?

Чому у троянди опускаються бутони? Насамперед, квітам необхідно забезпечити правильні умови та догляд: прибрати з протягів і, навпаки, занадто жарких приміщень; змінити воду у вазі, оновити зріз; додати у воду