У каструлю покласти сир і залити молоком, поставити на повільний вогонь. Постійно помішувати суміш ложкою. Маса почне плавитися і загусне. Варити 30 хвилин.24 лист. 2020 р.
Як правильно відварити сир?
Приготування сиру Спочатку потрібно налити молоко в каструлю та довести до кипіння. Далі додати м'який сир і варити протягом трьох хвилин. Після цього м'який сир процідити через марлю, але не варто довго чекати. Як тільки сироватка перестає капати, треба готувати.
Як правильно відігріти сир в домашніх умовах?
Підігріваємо на слабкому вогні до температури 50°C. При цьому молоко почне ще більше згортатися, утворюючи сирні пластівці та сироватку. Важливо не перегріти молоко, щоб сир не вийшов гумовим. Потім вимикаємо вогонь і даємо молоку охолонути буквально 10-15 хвилин. Кеш
Як правильно відігріти сир в банці?
Як вода почне кипіти- молоко у банці буде нагріватися і починає згущуватися.., починає відділятися сироватка. ОБЕРЕЖНО мішаємо ложкою, щоби молоко прогрілося рівномірно. Слідкуємо, щоби вода ледь- ледь кипіла.!! Приблизно через 4- 5 хвилин утворюється сир і починає опускатися на дно банки, а сироватка стає прозорою.
Як варити домашній сир – рецепти, як смачно приготувати
Як варити сир: прості та доступні технології для домашніх сироварів. Як варити домашній сир: рецепти, перевірені часом Історики і археологи повідомляють,