Перець вимити, очистити від плодоніжок і насіння і розрізати кожен уздовж на 4-6 скибочок. Воду закип'ятити, додати цукор і сіль, влити рослинне масло і оцет і знову довести до кипіння. Скибочки перцю опустити в киплячий маринад і варити близько 15 хвилин. Готовий перець вийняти з маринаду і остудити.9 вер. 2021 р.
Як правильно заморозити солодкий перець?
Для цього можна розрізати пакувальний пакет на кілька частин розміром приблизно по 10 сантиметрів на кожну сторону. Пірамідку з перцю потрібно укласти в пакет для заморожування, по максимуму випустивши з нього все повітря, і помістити в морозильну камеру. Такі перчики взимку можна використовувати для фарширування.
Як замаринувати перцю на зиму?
Приготуйте маринад: закип'ятіть воду, додайте сіль, оцет, мед і зелень. Гарячим маринадом залийте підготовлений перець, додайте спеції. Витримайте заготовку протягом 1-2 діб, а потім приберіть в холодильник. Кеш
Як зберегти солодкий перець на зиму?
Стиглі плоди без ушкоджень при температурі 0-2 ° С і при вологості 80-90% будуть зберігатися 2-3 місяці. У підвалі або льосі болгарський перець можна сміливо зберігати протягом трьох місяців. У морозильній камері перець збережеться свіжим півроку. Можна зберігати його цілком, без насіння або порізаним.
Найсмачніший маринований болгарський перець на зиму: …
Вам потрібно: солодкий болгарський перець – 2-3 кг, рослинна олія – 1 стакан, оцет 9% – 1 стакан, цукор – 0,5 склянки, сіль – 2 столові ложки, часник – 1 …