Як засолити м’ясо свинини?
Сіль краще використовувати дрібного помелу, ретельно обтираючи м'ясо. Потім його потрібно скласти в герметичний контейнер або пакет, і поставити в холодильник на тиждень. Солі на 1 кг м'яса потрібно приблизно 50 грам, чим більше – тим швидше пройде засолювання. Кеш
Скільки солити м’ясо?
Якщо ви хочете, щоб м'ясна страва зберегла соковитість, солити її потрібно під час варіння. Причому додавати хлорид натрію бажано у певний момент – приблизно за 10 хвилин до завершення приготування страви. Якщо все зробити правильно, то м'ясо вийде соковитим, ніжним та м'яким.
Як зробити солонину з м’яса?
Як зробити солонину в домашніх умовах Традиційно готується з яловичої грудинки (beef brisket) в два етапи: м'ясо просолюється в маринаді, а потім відварюється. У гарячому вигляді нарізається тонкими скибочками і подається з вареною картоплею чи капустою, а в холодному – є невід'ємним елементом сендвічів.
Як засолити свинину. Рецепт з фото в домашніх умовах
Для того, щоб засолювання м’яса в домашніх умовах було правильним, потрібно почати з вибору свіжого м’яса. Тварина має бути здоровою, щоб м’ясо було хорошої якості, були відсутні …