Як зняти магнітолу кіа сид 2010

Як зняти магнітолу на Кіа Соренто 2011?

клацаємо панель прикурювача в 2х місцях (там де знімач є отвори для доступу до засувок) і тягнемо на себе. клацаємо панель прикурювача в 2х місцях (там де знімач є отвори для доступу до засувок) і тягнемо на себе. панель знята. я її просто відкинув акуратно убік, щоб не знімати роз'єми.

Як зняти штатну магнітолу з Кіа Церато 2?

Спочатку знімаємо повітропроводи – кріпляться на кліпсах поддеваем у зазначених місцях, знизу, з боку та зверху. Другий повітропровід аналогічним способом. Внизу рамки є 2 отвори, куди потрібно натиснути плоскою викруткою, щоб натиснути 2 кліпси і тягнемо рамку на себе.

Related Post

Чим людина краща за роботаЧим людина краща за робота

Як ви думаєте, чи можуть роботи замінити людину? Так, роботи – максимально перспективний напрямок, але повністю замінити людей не зможуть. Ті ж маніпулятори, які використовуються на виробництві, вимагають постійного контролю:

Як захистити металеве днище від корозії: поради та рекомендаціїЯк захистити металеве днище від корозії: поради та рекомендації

Корозія металевого днища є серйозною проблемою для різних об'єктів, таких як автомобілі, судна, трубопроводи та промислове обладнання. Незважання на регулярний догляд та захист днища може призвести до серйозних пошкоджень і