Як зривати зелену цибулю з грядки

Коли пір'їни підростуть до першого зрізання, роблять проріджування, залишаючи рослини на відстані 5 см. Після другого проріджування відстань між кущиками буде в районі 10 см. Міжряддя мають бути не менше 15-20 см. Якщо цибулі на зелень посадили мало, то доводиться збирати вітамінні пір'ячка з грядки на ріпку.14 лют. 2021 р.

Що робити з зеленою цибулею?

Цибулю, заготовлену таким чином, можна використовувати для приготування супів, салатів або гарнірів. На кілограм цибулі потрібно взяти 200 гр солі, вимити, висушити овоч, потім нарізати і перемішати з сіллю. Отриману масу щільно утрамбувати в банки, щоб виділився сік.

Як правильно заморозити зелену цибулю?

Зелена цибуля в воді. Її треба помити, відрізати коріння та зняти верхній шар. Цибулю треба нарізати кружальцями, викласти на дощечку, заморозити, потім перекласти в пакети та повернути в морозильну камеру.

Коли можна збирати цибулю з грядки?

Вдалий час для збору цибулі можна вирахувати самостійно: культура дозріває через 70-80 днів після посадки. Має значення і погода. Якщо літо було сухе, то овочі можна прибрати раніше. Якщо ж недавно були опади, то збирати урожай слід не раніше, ніж через тиждень після останнього дощу. Кеш

Коли прибирати цибулю з грядки – головні ознаки зрілої цибул…

Related Post

Картопля янка опис сортуКартопля янка опис сорту

Опис сорту Слов'янка Кількість бульб під корчем – 12-16 штук. Бульба продовгастої форми, з червоним кольором шкіри та кремовим кольором м'якуша, середньою масою 100-200 г, володіє високим товарним виглядом та

Як часто потрібно ходити до тренажерної зали дівчатам: оптимальна частота тренуваньЯк часто потрібно ходити до тренажерної зали дівчатам: оптимальна частота тренувань

Струнка та підтягнута постать – мрія багатьох дівчат. Один із способів досягти цієї мети – регулярні заняття у тренажерному залі. Однак виникає запитання: як часто потрібно ходити до тренажерної зали

Які сидерати краще сіяти вліткуЯкі сидерати краще сіяти влітку

Літній посів сидератів проводять після збирання ранньої картоплі, цибулі на перо, салатів, редиски, гороху тощо. Серед усіх сидеральних культур найшвидше розвиваються й дають найбільше зеленої маси ярий ріпак, яра суріпиця,