Як перетерти малину з цукром на зиму?
Після збору врожаю ягоди необхідно перебрати й, не миючи їх, засипати цукром із розрахунку 1:1 (1 кг цукру = 1 кг малини). Після цього малину слід перетирати дерев'яним товкачем протягом 10–15 хвилин.
Як правильно заморозити малину з цукром?
Просто насипають порцію підготовлених ягід у ємність, яка герметично закривається. Акуратно складіть ягоди в ємність шарами. Кожен шар пересипте цукром-піском. Можете класти в морозилку.
Як правильно заготовити малину на зиму?
Ягоди перебрати, очистити, помити і обсушити. Додати цукор (одна склянка на один кілограм малини) і акуратно перемішати. Отриману суміш розкласти по поліетиленових пакетиках і відправити в морозильну камеру. Заморожені ягоди зберігати в морозильній камері.
Малина з цукром на зиму без варіння (пропорції)
1. Засипати ягоди цукром, перемішати і подрібнити пластикової або силіконової товкачиком до однорідної маси. 2. Дати варенню постояти 4-5 годин до повного …