Як зробити тонку пастилу

Что входит в состав пастилы?

Пастилу изготавливали из взбитого пюре яблок, кисловатых русских сортов (антоновка, титовка, зелёнка), а также мякоти ягод (брусники, рябины, малины, смородины, клюквы, облепихи). Второй важный компонент пастилы — мёд, а с XIX века также сахар.

Как правильно сушить пастилу в духовке?

Противень застелить пергаментной бумагой и выложить ровным слоем яблочно-белковую массу. Отправить ее в духовку и сушить 4-6 часов при температуре 70-80°C (если температура будет выше, то вместо пастилы вы получите безе). ВАЖНО: сушить пастилу нужно в духовке с приоткрытой дверцей, чтобы влага испарялась.

Почему пастила твердая?

Если пастила сухая, рассыпчатая или твердая, это говорит о нарушениях условий хранения (например, низкой влажности воздуха) или технологии производства (возможно низкое содержание редуцирующих веществ).

Як зробити пастилу в домашніх умовах: 4 рецепта приготування
Для отримання пастили пюре можна висушити на сонці. Його необхідно прикривати марлею або тонкою тканиною. Це захистить ласощі від комах і пилу, а …

Related Post

Скільки виробників шампанського?Скільки виробників шампанського?

Усі беруть участь у виробництві винограду: понад 15000 виноградарів, кооперативів та понад 300 підприємств – Члени "Міжпрофесійного комітету шампанських вин" (фр. Comité Interprofessional du Vin de Champagne (CIVC)). В даний

Як доглядати декоративний гранат в домашніх умовахЯк доглядати декоративний гранат в домашніх умовах

Полив: у період вегетації – часто й рясно, але під час цвітіння полив скорочують. Узимку полив нечастий. Вологість повітря: у спеку рекомендуються вечірні обприскування листя теплою водою. Підживлення: із весни