Скільки часу коптити?
Коптити сало в домашніх умовах необхідно орієнтовно 1 годину 40 хвилин при температурі 90 °. У теплу погоду коптильня прогріється швидше і буде достатньо 1 години 20 хвилин. Перед дегустацією доведеться почекати приблизно дві години до повного охолодження. Кеш
Скільки часу потрібно коптити кури?
Копчення курки в коптильні проходить при температурі 90, близько двох годин. Кеш
Яким деревом краще коптити?
– Для копчення найкраще брати деревину вишні, сливи, яблуні, – пояснював мені колись батько. – Це фруктові дерева, їх дим якнайкраще підходить для м'яса – вони надають неповторного смаку.
Як самостійно зробити коптильню – 100 кращих фото ідей
Для виготовлення коптильні можна застосувати безліч речей, які завалялися в гаражі, на балконі і сараї. Це може бути і стара духова піч, і холодильник і навіть звичайна бочка. Звичайно найкращим варіантом є стаціонарна універсальна коптильня, яку можна скласти з цегли. У цьому варіанті …