Що краще заморозити на зиму?
Різноманітні ягоди, фрукти, боби, зелений горошок, капусти броколі, цвітну, брюсельську можна заморозити сирими. Інші, такі як гриби, шпинат, баклажани, кабачки, перець, помідори варто перед заморожуванням бланшувати. З помідорів можна зробити пюре.
Як краще заморожувати овочі?
Як заморожувати?
- Перший варіант – заморозити продукти одразу в контейнері. Це найкращий спосіб для зелені та фруктів. …
- Другий варіант – спершу заморозити, а потім скласти у контейнери. …
- Третій варіант – приготувати пюре і заморозити його. …
- Четвертий варіант – натерти овочі.
Кеш
Що можна зберігати в морозильній камері?
У морозильній камері можна зберігати не лише сирі продукти, але й ті, що пройшли теплову обробку. Продукти і страви, що пройшли теплову обробку, перед заморожуванням слід охолодити. Для заморожування підходять: овочі, молочні продукти, вироби з тіста, фрукти та соки з них.
Запаси на зиму. Про правильну заморозку ягід, фруктів та овочів
Об’єктивно кажучи, не заморожуванням єдиним сита людина взимку. Овочі та фрукти можна дегідрувати в духовій шафі або в спеціальній сушарці . Так виходять дуже смачні снеки , що не суперечать здоровому способу життя. А як ми всі любимо варення і домашню консервацію. Правда, …