Що додають в салат?
Салати включають у себе різноманітні продукти, зокрема овочі, фрукти, м'ясо, яйця, боби, зерна і, звичайно, сир. У зелених салатах використовують як базу зелень, зокрема салатну. Соус, який додають до салату для аромату і додаткового смаку, зазвичай називають заправкою.
Який сорт салату найкращий?
Найбільш затребувані з них «Лолло Росса» (з листям червоного кольору) і «Лолло Біонда» (з зеленим листом). «Лолло Біонда» відрізняється більш приємним і м'яким смаком. Крім названих сортів, до цієї групи належать: «Еврідіка», «Революція», «Ніка», «Барбадос».
Що входить в грецький салат?
Традиційний грецький салат готують із 7 інгредієнтів: огірків, томатів, зеленого солодкого перцю, червоної цибулі, оливок, заправляють оливковою олією Extra Virgin та завжди зверху викладають цілий кусок сиру фета, а не нарізають шматочками.
Салати з листям салату — кращі рецепти з міксу салатів.
Інгредієнти: 1. мікс салатів – 1 п. (180 г) 2. сир фета – 270 г 3. курка копчена – 100 г 4. СОУС: оливкова олія – 70 мл 5. гірчиця “Французька” – 1 ст.л. 6. соєвий соус – 1 ст.л. 7. кунжут – 2 ст.л.