Що робити з фейхоа?
Оскільки фейхоа має характерний пряний смак, його зазвичай використовують в рецептах фруктових салатів. Плоди також є одним з компонентів в пудингах і пирогах, вони відмінно підходять для приготування джемів та желе.
Як смачно приготувати фейхоа?
Взяти кілограм фейхоа, подрібнити ягоди. Викласти їх у каструлю, влити воду і додати цукор. Безперервно помішуючи, потримати на вогні суміш п'ять хвилин, при цьому знімаючи пінку. Розлити по стерилізованих банках і закатати.
Який на смак фейхоа?
Смак зазвичай описують як щось середнє між ананасом, полуницею та гуавою, проте дехто стверджує, що на смак фейхоа схожі на ананас та м'яту. Це дуже універсальна ягода, яку використовують у тортах, кексах, сальсах, соусах, желе, варенні та інших десертах.
Фейхоа — Вікіпедія
Фейхоа (лат. Feijoa sellowiana) або ака (лат. Acca sellowiana) — вид рослин із родини миртових. Вічнозелені кущі чи дерева від 1 до 7 метрів висотою. Походить з гірських місцевостей Бразилії, Колумбії, Уругваю та північної Аргентини. Фейхоа вирощують як декоративну та плодову …