Простіший, але не менш калорійний спосіб втамувати голод – це споживати пельмені з майонезом, кетчупом, гірчицею чи хріном. Для більш «гострих» відчуттів варто спробувати і соус тобаско. Непогано смакують пельмені і з оцтом бальзамік.
Як правильно їсти пельмені?
Подаєте, як закуску або основну гарячу страву, без великої кількості рідини, то мілкі тарілки. Якщо ж пельмені будуть в бульйоні або в соусі, то їх можна розкласти по глибоких тарілках або покласти в горщики. І гості в такому випадку скористаються ложками. І, звичайно, найгарніша подача, пельменниця, вона ж супниця. Кеш
Що можна добавити до пельменів?
Такі пельмені можна сміливо заморожувати. Щоб фарш вийшов соковитим, можна додати до нього перетертий кабачок, терту картоплю або білокачанну капусту. На 1 кг фаршу можна додати 200 г овочевого пюре. Зелень, якщо перестаратися, переб'є смак м'яса, особливо якщо накришити багато кропу.
Як правильно готувати пельмені?
Варити пельмені слід на повільному вогні, обережно помішуючи, щоб не порвати їх. Коли вони спливуть і дадуть аромат – варити ще близько 5 хвилин. Зазвичай варіння пельменів не займає більше 10 хвилин. Пельмені можна вважати готовими, якщо їх тісто не жорстке, а м'ясо не дає червоного соку.
З чим їсти пельмені – корисні лайфхаки – Телеграф
З чим потрібно їсти пельмені для максимальної користі. Для здоров’я пельмені краще їсти з дієтичним м’ясом та нежирною начинкою.