Як правильно сушити сливи в Електросушарці?
Як сушити сливи у електросушарці
- 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
- 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
- 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.
Як правильно сушити ягоди в сушарці?
Спочатку ягоди обробляють в сушарці при 45 градусах, через 3 години піднімають до 60 і ще після перерви і помішування – до 80 ℃ (см.
Скільки часу сушити сливи в сушарці?
У електросушарці
- 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки.
- 2 етап: слід сушити 4-6 годин при 60 ºС, потім, знову поміняти лотки та перевернути плоди.
- 3 етап: необхідно сушити до готовності, десь, 4-6 годин при 75-80 ºС.
Як сушити сливи в електросушилці
Дізнайтеся, як засушити сливи за допомогою електросушарки. Як сушити сливи в електросушилці Після збору врожаю садівники намагаються зберегти плоди на зиму різними способами.