За якої температури сушити зливу в електросушарці

Як правильно сушити сливи в Електросушарці?

Як сушити сливи у електросушарці

  1. 1 етап: сушимо 4 години при температурі +50… +55ºС. Міняємо лотки місцями та перевертаємо шматочки.
  2. 2 етап: сушимо 4 – 6 годин при температурі +60 º с. Міняємо лотки, перевертаємо сливи.
  3. 3 етап: до готовності продукту, приблизно, 4 – 6 годин при температурі +75… +80 С.

Як правильно сушити ягоди в сушарці?

Спочатку ягоди обробляють в сушарці при 45 градусах, через 3 години піднімають до 60 і ще після перерви і помішування – до 80 ℃ (см.

Скільки часу сушити сливи в сушарці?

У електросушарці

  1. 1 етап: потрібно сушити 4 години при 50-55 ºС, після цього, варто поміняти лотки місцями та перевернути шматки.
  2. 2 етап: слід сушити 4-6 годин при 60 ºС, потім, знову поміняти лотки та перевернути плоди.
  3. 3 етап: необхідно сушити до готовності, десь, 4-6 годин при 75-80 ºС.

Як сушити сливи в електросушилці
Дізнайтеся, як засушити сливи за допомогою електросушарки. Як сушити сливи в електросушилці Після збору врожаю садівники намагаються зберегти плоди на зиму різними способами.

Related Post

Нічна температура для огірків у відкритому ґрунтіНічна температура для огірків у відкритому ґрунті

Висаджувати розсаду і насіння огірків можна, коли температура підніметься до +16-18°C. За температури, нижчої за +5°C, огірки гинуть, і про це потрібно пам'ятати. Тому сіяти насіння необхідно, коли пройде загроза

Яка кількість їжі не розтягує шлунок? Корисні порадиЯка кількість їжі не розтягує шлунок? Корисні поради

Зміст:1 Коли мало їж шлунок зменшується?2 Скільки потрібно з'їсти, щоб розтягнути шлунок?3 Скільки часу стягується шлунок?4 Чи можна розтягнути шлунок, якщо багато їсти? Питання, скільки потрібно їсти, щоб не розтягувати

Первинне виробництво рибиПервинне виробництво риби

Що таке первинне виробництво? Первинне виробництво – виробництво та вирощування продукції, у тому числі збір врожаю, доїння, розведення тварин до моменту забою, полювання на тварин, рибальство та збір врожаю диких