Вимочування в молоці — це досить проста маніпуляція, яка в одних випадках допомагає нам позбавитися від небажаних властивостей продуктів, а в інших дозволяє поліпшити смак вже готових страв, інформує Ukr.Media. Багато господинь відмовляються готувати печінку з-за того, що вона гірчить, виходить сухою і жорсткою.15 лют. 2020 р.
Як правильно замочити печінку в молоці?
Спочатку потрібно розрізати печінку на кілька частин, замочити її в молоці мінімум на 30 хвилин. Обваляти субпродукт в харчовій соді, залишити на годину і добре промити – це її розм'якшить. Обмотати печінку харчовою плівкою і легенько відбити молотком. Перед приготуванням проварити її близько 15 хвилин в солоній воді.
Як вимочувати оселедець в молоці?
Філе оселедця покладіть у невелику ємність і залийте молоком (500 мл). Поставте ємність у холодильник на 1 годину. Вимочування в молоці дозволить забрати зайву сіль із риби та зробить філе ніжнішим. Кеш
Що приготувати з домашнього молока?
Крім того, молоко широко використовується в кулінарії: з молоком готують супи (наприклад, суп з цвітної капусти на молоці або томатний суп на молоці), каші (вівсянку на молоці, рисову кашу на молоці, гарбузову кашу на молоці) та багато іншого.
Які продукти і навіщо потрібно замочувати в молоці
Якщо ви замочите свинячу або яловичу печінку на 2 години в молоці, вона буде більш м’якою, а молоко прибере з неї усі токсини.