Прогрійте сушіння в духовці при температурі 60 – 70 градусів протягом 30 хвилин або проморозьте при температурі -10 -15 градусів морозу. − Якщо сушені овочі під час зберігання стануть вологими і слизькими на дотик, їх варто повторно просушити на сонці або в духовці при температурі 70 – 80 градусів до повної сухості.
Як сушити помідори в духовці?
– в духовці помідори слід сушити при температурі 40С спочатку та 60-70С вкінці процесу. Овочі будуть готові через 6-8 год., залежно від типу духовки. Для прискорення сушіння дверцята духовки тримають злегка прочиненими.
Що робити щоб помідори були солодкі?
Сульфат магнію. Елемент необхідний для процесів фотосинтезу, від якості яких залежить і солодкість плодів. Корисно кілька разів за сезон обприскати кущі томатів розчином сульфату магнію. У дощове літо або для помідорів, що ростуть в плівковій теплиці, таку підгодівлю необхідно давати не менше 2 разів у місяць.
Скільки часу в сушарці сушити помідори?
Щоб приготувати в'ялені помідори в сушарці, потрібно 8-12 годин і стерилізовані баночки. Беруть стільки томатів, скільки вважають за потрібне, але тільки з урахуванням обсягу електросушарки. Кеш
Як сушити помідори в домашніх умовах …