Згорнуте молоко в каші

Чому молоко стає кислим?

Бактерії, які харчуються цукром, що містяться в молоці, дуже швидко розвиваються. Руйнуючи цукор, бактерії перетворюють його на кислоту, тому молоко і стає кислим на смак. А самі бактерії мають назву молочнокислі.

Як називаються бактерицидні речовини молока?

Бактерицидні властивості молока зумовлені наявністю в ньому ферментів (лізоцим, пероксидаза), імуноглобулінів, лейкоцитів.

Скільки може зберігатися кисле молоко?

В цілому, всі кисломолочні продукти потрібно вживати в їжу протягом 72 годин після їх покупки. До цих продуктів відносяться кефір, ряжанка, айран, тан, кисле молоко та інші.

Related Post

PyCharm чи Visual Studio: який редактор краще вибрати?PyCharm чи Visual Studio: який редактор краще вибрати?

У світі сучасного програмування існує безліч інструментів та середовищ розробки, і вибір між ними може бути непростим. Особливо, якщо йдеться про два такі популярні інструменти, як PyCharm та Visual Studio.

Як швидко прибрати набряк після удару на обличчі: ефективні методиЯк швидко прибрати набряк після удару на обличчі: ефективні методи

Зміст:1 Як швидко зняти набряк із щоки після удару?2 Як позбутися набряку на обличчі після удару?3 Як прибрати набряк з обличчя після синця?4 Як прискорити розсмоктування гематоми на обличчі? Удар