Чим найкраще є тости

Чим тости корисніші за хліб?

Тостери роблять структуру хліба менш тяжкою для перетравлення. Тим не менш, шлунково-кишковий тракт витрачає більше енергії при обробці тостів, ніж при перетравленні звичайного, не підсушеного хліба. Підсушений хліб змушує організм витрачати велику кількість калорій, одночасно швидко залишають шлунок. Збережена копія

Чому підсмажений хліб корисніший?

При підсушуванні в тостері вміст у хлібі поживних речовин не змінюється, але під впливом тепла тост втрачає вологу і стає сухішим. Мікроелементи зберігаються. Підсушений хліб краще засвоюється організмом, сприяє покращенню перистальтики кишківника..

Чим можна замінити тостер?

Якщо в будинку немає тостера або він зламався, досвідчені господарки використовують іншу техніку. Підійде сковорідка, деко, грати барбекю. Збережена копія

СмакВіл
15 ідей для тостів: сніданок щодня | Новини та статті ВкусВілл: Москва та область

Чим найкраще є тости

10 неймовірних тостів, які можна їсти хоч щодня. Зображення номер 1

складові

Розігрійте сковороду на середньому вогні, покладіть 100 г масла|мастила| і підсмажте нарізані скибочками яблука, присипавши їх 4 столовими ложками цукру і корицею. Тим часом у невеликій каструлі на середньому вогні розтопіть столову ложку олії і влийте туди бурбон (о так!). Додайте ванілін і 2 столові ложки цукру і розмішуйте до однорідної маси. Цю суміш потрібно залишити на повільному вогні, поки сироп не загусне. Потім підсмажте скибочки хліба на вершковому маслі протягом 2-3 хвилин з кожного боку, доки з'явиться золотиста скоринка. На кожному тості розмістіть шматочки яблук і полийте сиропом. Готово!

2. Тост з буряком та базиліком

10 неймовірних тостів, які можна їсти хоч щодня. Зображення номер 2

складові

Подрібніть у блендері або кухонному комбайні буряк, часник, мигдаль та базилік до однорідної маси. Додайте в суміш оливкову олію, посоліть і поперчіть за смаком. Наріжте багет скибочками та підсушіть у духовці або тостері до появи золотистої скоринки. Коли хліб готовий, викладіть на нього бурякову суміш. Порада: прикрасити блюдо можна тонкими шматочками пармезану та руколою.

3. Солодкий тост з персиками та сметаною

10 неймовірних тостів, які можна їсти хоч щодня. Зображення номер 3

складові

Для початку розтопіть у каструлі вершкове масло|мастило|, додайте|добавляйте| в нього цукор, корицю і перемішайте. Нічого страшного, якщо суміш не вийде однорідною, а цукор не розчиниться до кінця. Розігрійте духовку і викладіть на грати шматочки хліба так, щоб вони зарум'янилися, але тільки з одного боку. Потім дістаньте скибочки з духовки і вмочіть у вже готовий цукровий сироп тією стороною, яка залишилася сирою — хліб краще просочиться. Знову приберіть скибочки в духовку на 2 хвилини, щоб|аби| цукровий сироп застиг. Тим часом наріжте персики часточками — їх потрібно буде викласти на цукор наших хлібних скибочок, але тільки тоді, коли вони повністю охолонуть. Цей смачний сніданок або десерт краще подавати холодним, попередньо прикрасивши ложкою сметани. Смачного!

Related Post

Що означає пастеризоване молокоЩо означає пастеризоване молоко

Пастеризація – це процес термічної обробки, який потрібен, щоб знищити бактерії та запобігти харчовому отруєнню. Під час пастеризації молоко нагрівають до 70 – 75 градусів 20 секунд. Ультрапастеризація – це

Як перевірити роботу трамблера: покрокова інструкція для власників автомобілівЯк перевірити роботу трамблера: покрокова інструкція для власників автомобілів

Трамблер – це одна з важливих деталей, яка відповідає за іскру у запаленні автомобіля. Якщо трамблер несправний, це може призвести до проблем із запуском двигуна, втрати потужності або навіть повної

Чому гірчить стручкова квасоляЧому гірчить стручкова квасоля

Чому гірка квасоля? Квасоля може гірчити, якщо її недостатньо довго вимочували перед тим, як почати варити. Рекомендується залишати її вимочувати на цілу ніч, але перед цим треба переконатися, що в