Обрізка сливи схема

Коли і як правильно обрізати сливу?

Дерево обрізають наприкінці березня – на початку квітня, коли вже минули морози, але ще не прокинулися бруньки рослини і не почався сокорух. Навесні вирізають на кільце всі підмерзлі, пошкоджені гілки, які неправильно ростуть (всередину крони), а також проріджують крону і вкорочують прирости минулого року на 1/3.

Коли краще обрізати сливу?

Коли можна обрізати сливу Найкраще обрізати дерево в кінці березня – на початку квітня: заморозків вже не буде, а бруньки рослини ще не прокинулися і руху соків немає. Але орієнтуватися, звичайно ж, краще по погоді, а не на календар.

Коли осінню можна обрізати сливу?

Цю обрізку можна робити восени та взимку до настання сокоруху. Починати можна у кінці жовтня або в лютому. Для того щоб прискорити плодоношення на рік-два, також формують крону, відгинаючи обрізані гілки: обережно прив'язують до стовбура скелетні гілки знизу, збільшуючи їхній кут із 45–50° до 60°.

Обрізка сливи навесні і влітку для початківців: …
Обрізка сливи навесні: схема для початківців, як правильно обрізати сливу. На деяких садових ділянках можна побачити сливу, зростаючу у вигляді великої …

Related Post

Як купити USDT через PayPal: покрокова інструкціяЯк купити USDT через PayPal: покрокова інструкція

USDT (Tether) – це популярна стабільна монета, яка прив'язана до долара США. Вона є однією з найбільш зручних та безпечних альтернатив криптовалюти, яка дозволяє користувачам зберігати та передавати гроші у

Навіщо застосовують базилікНавіщо застосовують базилік

Чим корисний базилік Рослина має у своєму складі антиоксиданти та флавоноїди, які зменшують вплив шкідливих хімічних речовин та токсинів на організм. Також нею лікують простудні захворювання та зміцнюють імунітет. Крім

М’ясо в’єтнамської вислобрюхої свиніМ’ясо в’єтнамської вислобрюхої свині

Скільки днів носить в єтнамська свиня? Вагітність триває 110-130 днів. У перший опорос у в'єтнамської свині може народитися всього 6-7 малюків, що вважається нормою. Як годувати в єтнамських свиней? Годувати