Як варити варення п Ятихвилинка?
Як приготувати варення: Стиглі ягоди переберіть і промийте, у вишень видалити кісточки. Засипте цукром і залишити на ніч у холодильнику. Вранці каструлю з ягодами поставте на невеликий вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння. Після закипання додайте лимонний сік і варіть ще 5 хвилин.
Скільки часу варити варення з полуниці?
Акуратно струсити полуницю з цукром, залишити на 5-6 годин (за цей час полуниця дасть сік). Банки і металеві кришки вимити, простерилізувати. Поставити каструлю на невеликий вогонь, довести до кипіння. Варити полуничне варення 7-10 хвилин на невеликому вогні.
Як приготувати полуничне варення?
Полуницю перебрати, промити, видалити "хвостики", перебити ягоди блендером або пропустити через м'ясорубку. Потім протерти полуницю через сито, всипати цукор і перемішати. Вилити масу в каструлю, поставити на вогонь і варити, помішуючи, 5 хвилин. Видавити сік лимона і варити на маленькому вогні ще 20 хвилин. Кеш
Варення з полуниці п’ятихвилинка – рецепт на зиму
Варення-п’ятихвилинка з полуниці. Складові: Для того щоб приготувати варення-п’ятихвилинку з полуниці тобі знадобиться: Полуниця – 1 кг, Цукор – 1 кг, Лимонний сік – 1 ст. л.