Як прибрати мох на газоні

З препаратів в боротьбі з мохами на газоні застосовується сульфат заліза, сульфат міді і сульфат амонію, препарати на основі діхлофена. Найбільш поширений сульфат заліза – залізний купорос. Обробляють уражені ділянки 5% – ним розчином (500 гр.19 вер. 2015 р.

Що робити з мохом на газоні?

Першим ділом мох необхідно видалити механічно. Для цього на зовсім маленьких ділянках можна використовувати звичайні граблі. Найкращий ефект при менших витратах фізичних сил дають механічні пристосування, такі як вертикуттери, мультисистема та мотокультиватори, які вичісують газон. Кеш

Чому росте мох на газоні?

Мох на газоні – наслідок надлишку вологи. Мохи починають домінувати над травами, коли полив дерну надлишковий та перевищує випаровування. Особливо вразливі до цього явища затінені ділянки, які поливаються спільно з добре освітленими. Кеш

Як позбутися від моху?

Відшкрібання лишайника вручну вважається найкращим методом, адже це можна робити за допомогою капронової щітки, скребачки або залізної пластини. Опісля очищене місце рекомендується обробити 5% розчином залізного купоросу. Важливо обдирати мох і лишайник в той період, коли сокорух вже завершено.

Як прибрати мох з квітника чи газону? | ГОСПОДАРІ

Related Post

Що росте в кислому середовищіЩо росте в кислому середовищі

На кислий ґрунт указують подорожник, мох, щавель кінський, мокриця, кислиця звичайна, хвощ, лютик повзучий тощо. Деяким культурам подобається ґрунт із підвищеним рівнем кислотності. Малина, ожина, аґрус і смородина чудово почуваються

Як зробити складаний мольберт своїми руками: ідеї та інструкціїЯк зробити складаний мольберт своїми руками: ідеї та інструкції

Складаний мольберт, саморобний виріб, який може бути використаний художниками, дизайнерами та любителями живопису для зручної роботи з картини, може бути виготовлений своїми руками за допомогою нескладних матеріалів та простих інструментів.

Чи потрібно варити цвітну капусту перед заморожуваннямЧи потрібно варити цвітну капусту перед заморожуванням

Щоб зберегти первозданний колір і смак цвітної капусти, перед заморожуванням її потрібно бланшувати. Для цього суцвіття опускають в киплячу воду на 3 хвилини. Після, суцвіття виймають з окропу і різко