Кожен шматок натерти з двох боків спеціями: чебрецем, орегано, чорним меленим перцем і сіллю. Щільно покласти м'ясо в каструлю. Залити томатним соком, додати ще щіпку солі та залишити маринуватися при кімнатній температурі на 2-3 години. Потім стейки викласти на решітку та помістити на розігрітий мангал.6 трав. 2022 р.
Як пом якшити жорстке м’ясо?
Якщо ви купили не найвдаліший шмат м'яса, додайте до бульйону ложку оцту і варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане більш м'яким. Також до бульйону можна додати чайну ложку соди.
Як правильно замаринувати м’ясо?
Як приготувати:
- М'ясо промити і засипати сіллю та спеціями.
- Цибулю нарізати великими кільцями, а часник подрібнити.
- До м'яса влити кефір, перемішати з часником і цибулею та додати лавровий лист.
- М'ясо в маринаді на 2 години залишити в холодильнику. А потім загорнути у фольгу і випікати 50 хвилин в духовці.
Як смажити м’ясо на грилі?
За великим рахунком, смажити м'ясо на грилі треба, хоча б, пів години. І ще — стежте, щоб не спалахував жир, який капає на нагрівач, і остерігайтеся бризок. Готове м'ясо на грилі перекласти на тарілки, поки воно ще ледь шипить.
Як смажити м’ясо — секрети та тонкощі приготування
Що потрібно враховувати Щоб м’ясо вийшло соковитим і ніжним, варто враховувати вік тварини, кількість м’язового жиру, а також частину туші. Ідеальними …