Як закатати груші на зиму

У каструлю налити гарячу воду, на дно покласти спеціальне кільце, дошку або рушник. Поставити банку в воду стерилізувати. Після закипання води груші стерилізують 40 хвилин. Закатати стерильними кришками, перевернути, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

Коли можна обривати груші на зиму?

Зимові сорти груші знімають в кінці вересня-початку жовтня.

Як правильно зберігати груші в домашніх умовах?

Можна зберігати груші в поліетиленових пакетах, розфасувавши їх не більше, ніж по одному кілограму в один пакет. При цьому пакет не повинен бути герметичним, так як для зберігання груш в холодильнику потрібна невелика циркуляція повітря.

Як закривати варення з груш?

Спосіб приготування:

  1. Очищені і нарізані груші засипати цукром. …
  2. Простерилізувати банки і кришки.
  3. Перелити грушеве пюре в ємність для варіння. …
  4. Добре перемішати і довести до кипіння, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. …
  5. Гаряче варення перелити в стерилізовані банки і закатати.

Закатка груш на зиму – пошаговый рецепт с …

Related Post

Як правильно готувати із сухої спаржіЯк правильно готувати із сухої спаржі

Як приготувати спаржу на сковороді? У сковороді розплавити вершкове масло|мастило|, додати|добавляти| ложку рослинного, закинути часник. Злити зі спаржі воду і відразу закинути її в сковороду. Смажимо кілька хвилин на середньо-великому