Як правильно приготувати сік з буряка?
Подрібнені буряки, моркву або яблука кладуть у соковижималку або в повільну соковижималку – тоді нам не потрібно чистити буряк, просто добре їх помийте. Сік буряка з морквою прийме солодкуватий присмак. Додавання яблука додасть напою освіжаючий, злегка кислуватий смак.
Що лікує буряковий сік?
Буряк рекомендується при будь-яких захворюваннях кишечника і запаленнях. Буряк вкрай корисний при закрепах і проблемах з мікрофлорою кишечника. В овочі містяться корисні нітрати, які підвищують витривалість і покращують роботу серцево-судинної системи. Буряковий сік рекомендується пити спортсменам.
Коли краще пити сік з буряка?
Лікарі радять вживати по пів склянки бурякового соку натщесерце, за одну годину до сніданку. Людям, які потребують комплексної терапії при пухлинних захворюваннях, лікарі радять пити по пів склянки бурякового соку 5-6 разів на день за 15 хвилин до їди.
Овочевий сік – рецепт приготування з фото та …