Що робити з зеленою цибулею?
Цибулю, заготовлену таким чином, можна використовувати для приготування супів, салатів або гарнірів. На кілограм цибулі потрібно взяти 200 гр солі, вимити, висушити овоч, потім нарізати і перемішати з сіллю. Отриману масу щільно утрамбувати в банки, щоб виділився сік. Кеш
Як правильно сушити зелену цибулю?
Крок 3: сушимо зелену цибулю Час сушіння зеленої цибулі в електричній сушарці — від 4 до 8 годин, температура — 50 °С (medium). Тривалість сушіння залежить від того, як ви плануєте використовувати сушену зелену цибулю.
Що можна приготувати з пір’я цибулі?
Вісім страв із зеленої цибулі. Приготуйте, доки сезон
- Заливний пиріг …
- Салат із зеленої цибулі та плавленого сиру …
- Салат «Улюблений» …
- Дієтичні курячі фрикадельки …
- Пиріжки із зеленою цибулею, ковбасою та сиром …
- Окрошка з шинкою та зеленою цибулею …
- Зелені оладки …
- Китайський рис з зеленою цибулею
Заготівля зеленого цибулі на зиму: способи. Як …
при бажанні – бланшировка зелені (залити цибулю кип’яченою водою і проварити 2-3 хвилини, після чого воду потрібно злити, цибулю залишити на час, щоб охолов) компактна фасовка зелені з …