Як зробити оладки з цвітної капусти?
Готувати оладки дуже легко: просто змішайте в мисці відварену цвітну капусту з яйцями, борошном, пармезаном і зеленню, потім сформуйте на сковороді млинці й смажте до золотистого кольору. Нічого нового у процесі, зате багато нових смакових відкриттів.
Скільки варити цвітну капусту для жарки?
Як варити кольорову капусту перед смаженням Воду закип'ятити і посолити. Опустити капусту. Варити до напівготовності 7 хвилин на слабкому вогні. Зняти з вогню і промити холодною водою, використовуючи друшляк.
Як смачно приготувати цвітну капусту в духовці?
Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.
Оладки із цвітної капусти – рецепт
Для приготування цих оладок буде підходити як свіжа, так і заморожена цвітна капуста, також можна використовувати свіжі або заморожені брокколі. Інгредієнт: 1. Цвітна капуста – 500 грамів; 2. Яйце куряче – 2-3 штуки; 3. Цибуля ріпчаста – 1 штука; 4. Борошно пшеничне – 90 грамів; 5. Олія …