Час автоклавування не повинен перевищувати 70 хв., а температура – 120 градусів.25 трав. 2020 р.
Скільки варити свинячу тушонку в автоклаві?
Банки закрити і відправити в автоклав на 40 хвилин при температурі 110 градусів Цельсія.
Скільки часу готується тушонка?
Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 годин. Періодично потрібно перемішувати блюдо, щоб спеції рівномірно розподілилися, а сама тушонка приготувалася з усіх боків.
Який тиск в автоклаві для тушонки?
Принцип роботи автоклава. Відбувається стерилізація. Після цього автоклав остигає до первісної температури, розкривається і дістається консервація. Згідно з інструкцією, перед тим, як нагрівати автоклав, у нього накачується тиск в 1 атм.
Смачна Тушонка в Автоклаві | Рецепт Приготування
З яловичини виходить якісна тушонка в автоклаві – для її приготування потрібні: 1. яловичина з жировим прошарком – 2 кг; 2. якщо яловичина пісна – 0,5 кг жиру і 1,5 кг м’яса; 3. морквина – 2 шт .; 4. цибуля – 2 шт .; 5. перець і сіль; 6. лавровий лист. Яловичину помити і нарізати 4 …