Як зберегти зелені помідори на зиму?
Умови утримання
- Температура 25 º С дає можливість зеленим томатам перетворитися в червоні максимум за тиждень.
- При 17-19º строк дозрівання збільшується до 2 тижнів.
- В сховище, де тепла не більше 12º С, зелені плоди стають червоними через місяць, а то й більше.
Як правильно квасити зелені помідори?
На дно відправляємо листя хрону, вишні, селеру, лаврове листя, а також кріп та часник (його чистити не потрібно). Далі у відро всипаємо коріандр, чорний перець горошком, а також гірчицю в зернах. Після цього у відро щільно складаємо зелені помідори. Кеш
Як зберігати зелені помідори щоб вони достигли?
Нестиглі плоди укладають в будь-яку ємність в 2-3 шари (при цьому кожен шар перекладають папером або сухою тирсою) і нещільно прикривають кришкою, щоб до плодів надходило повітря (натомість можна притінити плоди тканиною). Зібрані помідори зберігають при температурі 12-15°С і вологості 80-85%.
Квашені помідори – 7 рецептів приготування, …
Цікавий рецепт: Ретельно перемити томати. Відсортувати за розмірами і ступенем дозрівання. Наколоти плоди біля основи. Закрити дно вимитої посудини нарізаною зеленню, додати часточки часничка, горошинки гіркого і запашного перчика, кілька листочків лавра, гвоздичку, селера. Щільно наповнити помідорами ємності.