Що таке Мезофільна закваска?
МЕЗОФИЛЬНАЯ негазообразующая закваска Для мягких и полутвердых сыров с закрытой структурой (без глазков) из коровьего и козьего молока.
Як використовувати закваску для сиру?
1 флакона закваски досить для сквашування до 3 літрів молока. 2 Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівати в каструлі на маленькому вогні протягом 40-50 хвилин. Не доводьте продукт до кипіння. В результаті в кисломолочному продукті повинні утворитися сирні пластівці.
Що таке закваска для сиру?
Бактеріальні закваски – це види і штами молочнокислих бактерій, які використовуються під час виробництва сирів, кисловершкового масла та кисломолочних продуктів.
Купить термофильную закваску по низкой цене в Украине
Термофильная закваска предназначена для изготовления сыров с высокой температурой второго нагревания. Она сделана из лиофилизированных …